Vennerit

Saammeko esitellä toimintamme tukijat, vennerit. He ovat antaneet sekä ammattitaitoaan että aikaansa Vennerille, ja allekirjoittavat huolen yhteiskuntamme eriarvoistumisesta. On aika toimia – tervetuloa auttamaan kanssamme!

Arman Alizad

Toimittaja, tuottaja

"Kaikilla ihmisillä on oikeus hyvään ja terveelliseen ravintoon. Hyvä, ravitseva ja terveelllinen ruoka on yksi hyvinvoinnin perusta ja sen kuuluu olla kaikkien saatavilla. Kun ihmiset voivat hyvin, yhteiskunta voi paremmin. Venner tuo kauan kaivatun ratkaisun siihen miten yhdessä voimme pitää huolen siitä, että jokaisessa perheessä syödään terveellisesti."

Jenni Pääskysaari

Toimittaja, tietokirjailija

"Kun lapsi saa hyvää ja ravitsevaa murua rinnan alle, riittää hänellä paremmin virtaa myös leikkiin ja seikkailuun. Venner on konkreettisesti, läpinäkyvästi ja tehokkaasti pikkumasujen asialla, ja siksi "venneriys" on minulle kunniatehtävä. Omalle perheelle kokkaillessani on myös kiva ajatella, että oma yritykseni on mahdollistanut jopa 420 ruoka-annosta vähävaraisille perheille."

Hanna Gullichsen

Kokki, ruokavaikuttaja

"Nälkä, pula rahasta ja ruuasta voi koskettaa jokaista meistä, se on koskettanut minuakin ala-asteikäisenä.Lapsuuden tulisi olla jokaiselle pienelle ihmiselle aikaa, jolloin pöydässä olisi turvallisen aikuisen lisäksi ravitsevaa ruokaa. Konkreettinen ja sydäntä lähellä oleva teema, joka saa viedä mukanaan. Tämä on minun suurin missioni ja sitä kohti pyrin nyt Vennerin avulla"

Anni Hautala

Toimittaja, ruokavaikuttaja

"Hyvä ruoka ja yhdessä kokkailu on tärkeää ja suuressa roolissa omassa elämässäni. Ihan jokaisella tulisi olla mahdollisuus syödä hyvin, ja kiinnittää huomioita myös ruoan laatuun omassa arjessaan. Kun kuulin Venneristä innoistuin heti: läpinäkyvä, hyvin konkreettinen tapa auttaa itselleni läheisellä alueella kannusti mukaan."

Teemu Laurell

Ravintoloitsija, kokki

"Olen mukana Vennerin joukoissa ja Vennerin Keittiössä, koska haluan tehdä ruokaa hyvän ja tärkeän asian puolesta. Tule messiin kokkaamaan mun kanssa! "

Natalia Salmela

Ruokavaikuttaja

"Olen pitkäaikaistyöttömän yksinhuoltajaäidin kasvatti ja kokenut vähäosaisuuden sekä sen aiheuttaman ruoan yksipuolisuuden henkilökohtaisesti. Nykyään moniyrittäjänä ja satokausien puolesta puhujana toivon, että kaikissa perheissä pyrittäisiin valmistamaan ruoka itse ja syötäisiin yhdessä. Näen Vennerin tarpeellisena ja uudenlaisena toimijana ruoka-avun kentällä."

Petteri Lillberg

Yritysstrategi

"Jos hyvä, laadukas ja riittävä ruoka on luokkakysymys, olemme kaikki epäonnistuneet. Yhteiskunnalliset yritykset ovat uusia, fiksuja ja ketteriä tapoja estää tämä. Reilumpi yhteiskunta alkaa ruokalautaselta. "

Tiina Tuomela

Lastentautien erikoislääkäri

"Työssäni näen konkreettisesti, miten tärkeää ravitseva ruoka on lasten kasvulle ja kehitykselle. Yhteiskunnan eriarvoistuminen on valitettava tosiasia. Lapsena koettu köyhyys heijastuu usein lapsen koko elämänkaareen. Tätä vastaan on taisteltava. Vennerin ajatus yhdistää auttamishalu on tervetullut uusi tuulahdus ruoka-apukentälle. Kaikilla tulee olla oikeus terveelliseen ravintoon."


KYSY, ANNA PALAUTETTA TAI JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ


Anna sähköpostiosoitteesi, jos haluat, että palaamme asiaan. Muuten voit jättää tämän kentän tyhjäksi.

TILAA VENNERIN UUTISKIRJE+358 44 988 6181

© Venner Oy 2024

Tietosuoja | Käyttöehdot