Miksi?

Hyvinvointivaltiomme on taitekohdassa. Suuri osa suomalaisista voi paremmin kuin koskaan, mutta huolestuttavasti osa jää jälkeen positiivisesta kehityksestä. Suomessa jo ennen koronaa arvioitiin olevan jopa 120 000 köyhää lasta, ja terveyserot ovat Suomessa – hieman ehkä yllättäen – länsimaiden jyrkimpiä.

Terveyserojen ja elinajanodotteen taustalla on paljon monimutkaisia syy- ja seuraussuhteita. Ravitsemustaso ja mahdollisuus terveelliseen ruokavalioon vaikuttavat tähän voimakkaasti. Köyhyyden kierre ei katkea itsekseen, ja huono-osaisuus on voimakkaasti periytyvää. Huonosti ravittuna lapsen on vaikea oppia ja kehittyä ikätasonsa mukaisesti. Köyhyydestä aiheutuva ahdistus on psykologisesti rasittavaa ja stressaavaa. Ravinnepuutokset, sen sijaan, voivat johtaa erilaisiin sairauksiin sekä matalaan immuniteettiin.

Meillä ei ole varaa aliravittuihin lapsiin. Siksi Venner.

Kenelle?

Vennerin ravitseva ruokakonsepti auttaa haavoittuvassa asemassa ja avun sekä uusien taitojen tarpeessa olevia suomalaisia lapsiperheitä yhteistyössä järjestö- ja säätiösektorin kanssa – sinun, ja yrityskumppaneidemme kanssa. Toimimme pääosin pk-seudulla sekä Turussa, mutta tänä vuonna olemme onnistuneet toimittamaan Vennerin ruokalaatikoita jo 12 paikkakunnalle - upein tuloksin. Teemme yhteistyötä mm. Hope ry:n, Ensi- ja turvakotien liiton sekä Itlan kanssa.

Vennerin palvelussa kaikki voittavat ja syövät hyvin. Kun sinä autat meitä auttamaan, me puolestamme inspiroimme sinua reseptipalvelumme avulla.

Pääkaupunkiseudun kumppanimme Kauppahalli24 pakkaa ja kuljettaa Venner-laatikot avustettaville lapsiperheille sekä itselle tilattavat ruokalaatikot. Turussa kumppaninamme toimii K-ryhmä.

Miten?

Venner on tutkitusti vaikuttava, voimauttava sekä lokaali tapa auttaa. Voit tilata terveellisen Venner-ruokalaatikon helposti ja nopeasti vähävaraiselle lapsiperheelle, tai osallistua auttamiseen rekisteröitymällä uuteen Vennerin Keittiössä-palveluun. Voit toki tilata kassin myös itsellesi, tai apua tarvitsevalle tuttavallesi.

Venner-ruokakonsepti sisältää monipuoliset raaka-aineet ja reseptit seitsemään lämpimään kasvisateriaan 4-6 hengelle (jopa 42 ateria-annosta), välipaloja, tehokasta Sana-sol D-vitamiinia tukemaan immuniteettia, 2-3 kg hedelmiä, oliiviöljyä, reseptit ja e-kokkikurssin. Ruokakassi toimitetaan suoraan apua tarvitsevan perheen kotiovelle. Yhden ruokakassin hinta on 90 euroa, mutta jo 15 eurolla voit osallistua. Voit myös ostaa jäsenyyden Vennerin Keittiöön jonka myynnit käytetään Vennerin ruokalaatikoihin.

Venner tekee yhteistyötä elintarvikealan brändien sekä Sana-solin kanssa, ja he mahdollistavat Vennerin toiminnan.

Tutkitusti vaikuttavaa

Meille on tärkeää, että Venner-ruokakonsepti tavoittaa juuri ne perheet ketkä siitä eniten hyötyvät. Lisäksi teemme kaikkemme, että apumme olisi myös erityisen vaikuttavaa, ja apua tarvitsevien perheiden terveellistä ruokaympäristöä positiivisesti muokkavaa.

Jokainen perhe saa vaikuttavuuskyselymme Venner-laatikon saapumisen jälkeen, ja 811 perheen vastausten kera voimme jo todeta, että olemme hyvin vaikuttavan sekä kustannustehokkaan mallin äärellä.

Esimerkiksi 92% perheistä kertoo nyt syövänsä terveellisemmin kuin ennen, 90% oppi uusia taitoja ja 64% otti vähintään yhden ravitsevista Venner-resepteistä viikottaiseen käyttöön.


KYSY, ANNA PALAUTETTA TAI JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ


Anna sähköpostiosoitteesi, jos haluat, että palaamme asiaan. Muuten voit jättää tämän kentän tyhjäksi.

TILAA VENNERIN UUTISKIRJE+358 44 988 6181

© Venner Oy 2024

Tietosuoja | Käyttöehdot