Tiimi

Tuulia Järvinen

Perustaja; konsepti, yhteistyöt

Ilman terveellistä ruokaa meillä ei ole energiaa, hyvinvointia eikä samoja mahdollisuuksia. Etenkin lapsiperheiden kohdalla hyvinvoinnin polarisaation seuraukset ovat kauaskantoiset. Ravitseva ruoka kuuluu kaikille - siksi Venner.

Emilia Järvinen

Perustaja; sosiaalinen vaikuttavuus

Venner on uudenlainen, arvostava ja vähävaraisia lapsiperheitä voimauttava palvelu, joka täydentää tärkeää, olemassa olevaa sosiaalijärjestelmäämme ja järjestötoimintaa. Venner saa voimansa ihmisten halusta auttaa.

Laura Holland

Head of U.K, ravitsemus

Ravitsemustieteilijänä tiedän että hyvä ravitsemus on terveyden edellytys. Sen tulisi olla saatavilla kaikille. Siksi työ Vennerin innovatiivisen ravitsemuskonseptin eteen on niin tärkeää.

Cecilia Portnoj

Ravitsemusneuvoja

Hyvinvointi, jaksaminen ja terveys alkaa lautaselta, Venner mahdollistaa tämän perheille, joiden omat resurssit eivät siihen välttämättä riitä. Vaikuttavuuden lisäksi, minua kiehtoo Vennerin konkreettinen, asiantunteva ja läpinäkyvä tapa ojentaa auttava käsi heille jotka sitä kaipaavat.

Marko Oikarinen

Visuaaliset sisällöt

Tasa-arvoinen yhteiskunta on meidän kaikkien etu. Toivon että Vennerin Keittiön stop motion – ruokavideoista on iloa monelle perheelle. Oma 5-vuotias tyttömme rakastaa niitä – toivottavasti myös muut lapset innostuvat ruuanlaitosta niiden kautta!

Mona Tähtinen

Reseptitaikuri

Ravitseva ruoka on sen itsensä lisäksi jaettuja hetkiä keittiössä ja ruokapöydän ympärillä. Se on terveen itsetunnon rakennuspalikka, läpi elämän kannatteleva voimavara ja sosiaalisten suhteiden sekä vuorovaikutustilanteiden mahdollistaja. Kaikilla meillä täytyy olla yhtäläinen oikeus monipuoliseen ravintoon. Ruoalla on merkitystä!

Tanni Moyana

Web-kehittäjä

Ravitsevan ja terveellisen ruoan, ei tulisi olla etuoikeus vaan perusoikeus 2000-luvulla, sillä terveellinen ruoka kuuluu kaikille. Vennerin missioon osallistuminen, ravitsevan ruokalaatikon, terveellisten reseptien tai koodauksen myötä on merkityksellistä kaikin tavoin. Venner on inspiroiva, koska kuka tahansa voi olla osa missiota kohti parempaa ja terveellisempää maailmaa.


KYSY, ANNA PALAUTETTA TAI JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ


Anna sähköpostiosoitteesi, jos haluat, että palaamme asiaan. Muuten voit jättää tämän kentän tyhjäksi.

TILAA VENNERIN UUTISKIRJE+358 44 988 6181

© Venner Oy 2024

Tietosuoja | Käyttöehdot