Yhteistyökumppanimme

Joukko suomalaisia yrityksiä on mukana Vennerin toiminnassa korvaamattomalla panoksellaan.

Miksi?

Ravitsemuksellinen epätasa-arvo on valitettavasti osa yhteiskuntaamme. Se on monella tapaa haitallista ja kallista yhteiskunnallemme, mutta kalleimman hinnan siitä maksaa aina yksilö oman terveytensä kautta. Vennerin innovatiivinen, palkittu ja tutkitusti vaikuttava malli on jo monen yrityksen valinta läpinäkyväksi vastuullisuusteoksi, ja käden ojentamiseksi apua tarvitseville.

Samalla kun autatte muita, myös te itse yhdessä sidosryhmienne kanssa saatte runsaasti ravitsevaa ruokainspiraatiota.

Syö ja tee hyvää –Vennerin joukoissa!

Miten mukaan?

Vennerin joukkoihin pääsette mahdollistamalla ravitsevia Venner-ruokalaatikoita vähävaraisille lapsiperheille. Te voitte päättää mille alueelle Venner-laatikot toimitetaan, määrän sekä myös toivotun järjestön tai kunnan. Teemme yhteistyötä mm. Hope ry:n, Ensi –ja turvakotien liiton, MLL:n, Lastensuojelun keskusliiton sekä Itlan kanssa. Vastineeksi avustanne saatte Vennerin yrityspaketin somemateriaalein, sekä yhdessä sovitun määrän lisenssejä Vennerin Keittiössä-kasvispalveluun, sekä palautteita perheiltä.

Voitte myös tilata ravitsevia, maukkaita Vennerin ruokalaatikoita sähköisen kokkikurssin kanssa lahjaksi henkilökunnallenne, hyvinvointinne ja kestävän kehityksen strategianne tueksi.

Kerromme mielellämme lisää. Ota yhteyttä: info@venner.fi tai

044 988 6181

Vaikuttavuus

Meille on tärkeää, että Venner-ruokakonsepti tavoittaa juuri ne perheet ketkä siitä eniten hyötyvät. Teemme kaikkemme, että apumme olisi myös erityisen vaikuttavaa, ja apua tarvitsevien perheiden terveellistä ruokaympäristöä positiivisesti muokkavaa.

Jokainen perhe saa vaikuttavuuskyselymme Venner-laatikon saapumisen jälkeen, ja 811 perheen vastausten kera voimme jo todeta, että olemme hyvin vaikuttavan sekä kustannustehokkaan mallin äärellä; esimerkiksi 92 % perheistä kertoo nyt syövänsä terveellisemmin kuin ennen, 90 % oppi uusia taitoja ja 64 % otti vähintään yhden ravitsevista Venner-resepteistä viikottaiseen käyttöön.

Lue lisää vaikuttavuudestamme etusivulta.

Kaksi vaikuttavaa tapaa auttaa kanssamme

Organisaatiollanne on kaksi merkityksellistä, erilaista tapaa olla mukana kanssamme auttamassa - kumpikin luo apua vähävaraisille perheille. Voitte valita, haluatteko hankkia Venner-ruokalaatikkoja vähävaraisille perheille toimitettavaksi kauttamme tai hankkia henkilöstöllenne tai sidosryhmillenne hyvinvointia tukevan, kestävän kehityksen mukaisen Sesonkiruokalaatikon. Sen voit hankkia kertaluonteisena lahjana, työsuhde-etuna tai sitten kuukausittaisena luontoisetuna hyvinvoinnin tueksi.

Kun ostatte Venner-ruokalaatikoita vähävaraisille perheille toimitettavaksi, saatte vastineeksi sidosryhmillenne annettavaksi vastaavan määrän vuoden käyttöoikeuden sisältäviä lahjakortteja Vennerin Keittiössä -palveluun. Henkilöstöllenne tai muille sidosryhmillenne hankkimastanne jokaisesta sesonkiruokalaatikosta ohjautuu aina osuus Venner-ruokalaatikoihin vähävaraisten perheiden auttamiseksi.

Voitte myös ottaa meihin yhteyttä, niin voimme yhdessä pohtia kanssanne sopivan yhdistelmän yllä olevista lahjoista.

KYSY, ANNA PALAUTETTA TAI JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ


Anna sähköpostiosoitteesi, jos haluat, että palaamme asiaan. Muuten voit jättää tämän kentän tyhjäksi.

TILAA VENNERIN UUTISKIRJEVenner-logo

JOTTA YHDENKÄÄN LAPSEN

VATSA EI KURNISI

© Venner Oy 2024

Tietosuoja | Käyttöehdot

+358 44 988 6181

© Venner Oy 2024

Tietosuoja | Käyttöehdot