Yhteistyökumppanimme

Joukko suomalaisia yrityksiä on mukana Vennerin toiminnassa korvaamattomalla panoksellaan.

Miksi?

Ravitsemuksellinen epätasa-arvo on valitettavasti osa yhteiskuntaamme. Se on monella tapaa haitallista ja kallista yhteiskunnallemme, mutta kalleimman hinnan siitä maksaa aina yksilö oman terveytensä kautta. Vennerin innovatiivinen, palkittu ja tutkitusti vaikuttava malli on jo monen yrityksen valinta läpinäkyväksi vastuullisuusteoksi, ja käden ojentamiseksi apua tarvitseville.

Samalla kun autatte muita, myös te itse yhdessä sidosryhmienne kanssa saatte runsaasti ravitsevaa ruokainspiraatiota.

Syö ja tee hyvää –Vennerin joukoissa!

Miten mukaan?

Vennerin joukkoihin pääsette mahdollistamalla ravitsevia Venner-ruokalaatikoita vähävaraisille lapsiperheille. Te voitte päättää mille alueelle Venner-laatikot toimitetaan, määrän sekä myös toivotun järjestön tai kunnan. Teemme yhteistyötä mm. Hope ry:n, Ensi –ja turvakotien liiton, MLL:n, Lastensuojelun keskusliiton sekä Itlan kanssa. Vastineeksi avustanne saatte Vennerin yrityspaketin somemateriaalein, sekä yhdessä sovitun määrän lisenssejä Vennerin Keittiössä-kasvispalveluun, sekä palautteita perheiltä.

Voitte myös tilata ravitsevia, maukkaita Vennerin ruokalaatikoita sähköisen kokkikurssin kanssa lahjaksi henkilökunnallenne, hyvinvointinne ja kestävän kehityksen strategianne tueksi.

Ota yhteyttä, kerromme lisää!

Vaikuttavuus

Meille on tärkeää, että Venner-ruokakonsepti tavoittaa juuri ne perheet ketkä siitä eniten hyötyvät. Teemme kaikkemme, että apumme olisi myös erityisen vaikuttavaa, ja apua tarvitsevien perheiden terveellistä ruokaympäristöä positiivisesti muokkavaa.

Jokainen perhe saa vaikuttavuuskyselymme Venner-laatikon saapumisen jälkeen, ja 811 perheen vastausten kera voimme jo todeta, että olemme hyvin vaikuttavan sekä kustannustehokkaan mallin äärellä; esimerkiksi 92 % perheistä kertoo nyt syövänsä terveellisemmin kuin ennen, 90 % oppi uusia taitoja ja 64 % otti vähintään yhden ravitsevista Venner-resepteistä viikottaiseen käyttöön.

Lue lisää vaikuttavuudestamme etusivulta.

Kaksi vaikuttavaa tapaa auttaa kanssamme jouluna

Nyt joulun ajan lähestyessä, organisaatiollanne on kaksi merkityksellistä tapaa olla mukana kanssamme auttamassa - kumpikin luo apua vähävaraisille perheille. Voitte valita, haluatteko hankkia Venner-ruokalaatikkoja vähävaraisille perheille toimitettavaksi vai antaa henkilöstöllenne tai sidosryhmillenne hyvinvointia tukevan, elämyksellisen lahjan: Venner-sesonkiruokalaatikon.

Kun ostatte Venner-ruokalaatikoita vähävaraisille perheille toimitettavaksi, saatte vastineeksi sidosryhmillenne annettavaksi vastaavan määrän vuoden käyttöoikeuden sisältäviä lahjakortteja Vennerin Keittiössä -palveluun. Henkilöstöänne tai muita sidosryhmiänne muistaessanne jokaisesta lahjasta ohjautuu summa myös vähävaraisten perheiden auttamiseksi. Lue näistä lisää alta:

Voitte antaa siis juuri teille sopivan vastuullisen lahjan kauttamme. Voitte myös ottaa meihin yhteyttä, niin voimme yhdessä pohtia kanssanne sopivan yhdistelmän yllä olevista lahjoista.

Yhteistyökumppanimme

Joukko suomalaisia yrityksiä on mukana Vennerin toiminnassa korvaamattomalla panoksellaan. Tutustu näiden vastuullisten toimijoiden tarinoihin klikkaamalla yrityksen logoa.

Orkla Care Finland

Olemme kiinnittäneet Orklalla vastuullisuuteen huomiota jo vuosia ja noudatamme koko konsernissa YK:n kestävän kehityksen periaatteita. Haluamme tukea terveellistä elämää joka päivä ja vaikuttaa positiivisesti ympäröivään yhteiskuntaan ja ihmisiin, siksi teemme yhteistyötä Vennerin kanssa.

Marita Hanhineva
markkinointijohtaja

Yritys, haluatko mukaan?

Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita.

Jätä alle sähköpostiosoitteesi, niin olemme sinuun yhteydessä.


KYSY, ANNA PALAUTETTA TAI JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ


Anna sähköpostiosoitteesi, jos haluat, että palaamme asiaan. Muuten voit jättää tämän kentän tyhjäksi.

TILAA VENNERIN UUTISKIRJEVenner-logo

JOTTA YHDENKÄÄN LAPSEN

VATSA EI KURNISI

© Venner Oy 2020

Tietosuoja | Käyttöehdot