Vihreä pikniksalaatti uusilla perunoilla

Tämä ihanan vihreä salaatti yhdistää uudet perunat raikkaisiin, suolaisiin ja vähän happamiinkin makuihin. Cashewpähkinät tuovat mukaan rapeutta ja ravinteita, ja salaatti on parhaimmillaan piknikillä tai kevyehkönä lounaana.
Gluteeniton
Munaton

Valmistusaika: 30 min ((10 aktiivinen 20 passiivinen))

Henkilömäärä: 4

Ainekset

800 g
uusia perunoita
50 g
baby pinaattia
1 ruukkua
Vihreäkeiju tuore rucola
100 g
Filos vihreitä oliiveja
0.5 ruukkua
Vihreäkeiju tuore tilli
200 g
cashewpähkinöitä
50 g
kevätsipulia varsineen
0.5 tl
suolaa
0.25 tl
mustapippuria
1 tl
omenaviinietikkaa
50 g
juustoraastetta (esim. parmesan)

Pese ja keitä perunat vedessä, kunnes ne ovat kypsiä.

Huuhtele pinaatit, rucola. Hienonna tillli ja kevätsipuli. Anna jäähtyä hetki.
Siivuta oliivit ja paloittele perunat sopivan kokoisiksi.
Sekoita kaikki yhteen, ja lisää mukaan pähkinät sekä mausteet. Raasta päälle parmesania, ja nauti piknikillä raikkanaa lounaana tai vaikka lisukkeena!
Lapset mukaan!

Tässä reseptissä lapset voivat huuhdella ja repiä tai hienontaa raaka-aineita, paloitella perunat, ripotella mausteet ja sekoittaa salaatin.

Testasitko reseptiä? Jaa kuvasi Instagrammissa tägäämällä kuvaan @venner_ruokakassit niin pääsemme ihastelemaan kuvaasi - ja samalla jaat hyvää yhä pidemmälle!

+358 44 988 6181

© Venner Oy 2025

Tietosuoja | Käyttöehdot