Kaura-pinaattiletut vohveleina, puolukka-banaanipyreellä

Tämän jälkeen et enää ikinä paista pinaattilettuja pannulla - vohveliraudalla ne valmistuvat ihan hetkessä! Lisukehillo syntyy maagisesti kahdesta terveellisestä raaka-aineesta, ja tuo mieleen puolukkasorbetin. Ai että! Ihana arkiruoka tai brunssiherkku on valmis!
Gluteeniton
Maidoton
Pähkinätön
Vegaaninen

Valmistusaika: 30 min ((30 min aktiivinen))

Henkilömäärä: 4

Ainekset

3 dl
kaurajauhoa
1 tl
suolaa
0.5 tl
leivinjauhetta
4 dl
vettä
2 kpl
kananmunaa
150 g
pakastepinaattia (tai vastaava määrä ryöpättyä nokkosta!)
4 rkl
voita tai öljyä paistamiseen
200 g
pakastepuolukoita
1 kpl
kypsä banaani

Kokataan!

Sekoita kuivat aineet, ja lisää mukaan neste sekä sulatettu pinaatti.
Riko mukaan kananmuna, tai vegaaniseen vaihtoehtoon muussaa banaanit. Sekoita taikinaan, ja paista taikina helposti vohveliraudalla.
Valmista puolukkasurvos: sekoita sauvasekoittimella pakastetut puolukat banaaniin. Saat herkullisen "puolukkahillon" luonnon omalla sokerilla. Ihanaa!
Lapset mukaan!

Lapset voivat sekoittaa taikinan ja annostella sitä kauhalla vohveliraudalle. Myös vohvelien valmistumisen vahtiminen on tärkeää puuhaa, ja vanhempaa voi avustaa "puolukkahillon" valmistuksessa. Koko perhe voi kattaa pöydän ennen yhteistä ruokailua!

Tämän helpommaksi ei pinaattilettujen teko enää tule! Vohveleista ilahtuvat koko perhe, ja lisuke on ehkä yksi parhaista keksinnöistäni ikinä! Se syntyy maagisesti kahdesta terveellisestä raaka-aineesta, ja tuo mieleen puolukkasorbetin. Ai että! Testasitko reseptiä? Jaa kuvasi Instagrammissa tägäämällä kuvaan @venner_ruokakassit niin pääsemme ihastelemaan kuvaasi - ja samalla jaat hyvää yhä pidemmälle!

+358 44 988 6181

© Venner Oy 2025

Tietosuoja | Käyttöehdot