Kokataan!
Ota tofu paketista ja kuivaa se huolella. Kääri tofu hetkeksi puhtaaseen keittiöliinaan ja anna olla hetken ajan.
Valmista kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuori ja hienonna sipulit. Paloittele tofu pieniksi kuutioiksi. Kuumenna öljyä isohkolla pannulla ja lisää pannulle tofukuutiot. Paista muutama minuutti ja lisää mukaan sipulit. Mausta. Jatka paistamista noin kymmenen minuuttia, kunnes tofut ovat saaneet kauniin värin. Siirrä toiseen astiaan odottamaan.
Hienonna valkosipulit ja inkivääri. Lisää pannulle öljyä ja freesaa sipuleita hetken ajan. Lisää sulaneet pinaatit pannulle inkiväärin kanssa, sekoita ja kuumenna. Lisää sekaan kookosmaito, ½ sitruunan mehu ja suolaa. Laske lämpöä ja anna hautua hetken. Lisää sitten sekaan paistetut tofut.
Paloittele tomaatti. Kun kvinoa on valmista tarjoile se tofu-pinaattikastikkeen ja tomaattilohkojen kanssa. Nauti!
Lapset mukaan!Lapset voivat kuoria sipulit, paloitella tofun, mitata lisukkeen määrän sekä sekoitella kastiketta sen valmistuessa.