Tattariletut ja fetatahna basilikalla

Nämä helpot tattariletut ovat ihania, ja syntyvät hetkessä - vain parista raaka-aineesta! Tarjoile kermaisen fetatahnan kanssa, joka on superherkullista, täyttävää mutta ihana kevyttä.
Gluteeniton
Pähkinätön

Valmistusaika: 20 min (aktiivinen noin 20 min.)

Henkilömäärä: 4

Ainekset

2 dl
tattarijauhoa
4 dl
vettä
1 kpl
kananmuna
0.5 tl
suolaa
4 rkl
Filos oliiviöljyä
1 pkt
Filos fetaa
200 g
minitomaatteja
0.5 ruukkua
tuoretta basilikaa
0.5 tl
mustapippuria
1 rkl
Filos oliiviöljyä

Kokataan!

Sekoita taikinan ainekset hyvin, ja anna turvota n. 5 minuutin ajan.
Valmista fetatahna sillä välin: murustele feta kulhoon, hienonna tomaatit sekä basilika. Lisää oliiviöljyä, ja sekoita kunnes rakenne on tahnamaista. Laita kylmään.
Paista letut öljyssä, ja tarjoile heti tahnan kanssa.
Lapset mukaan!

Lapset voivat sekoittaa taikinan, rikkoa munan ja auttaa paistamisessa. Hieman isommat lapset voivat tehdä koko tahnan itsenäisesti, sekä kattaa pöydän valmiiksi.

Tämä maukas resepti on Vennerin perustajajäsenen, Tuulian käsialaa, ja tehty yhteistyössä Vennerin Keittiön kumppanin Filos-brändin kanssa. Testasitko reseptiä? Jaa kuvasi Instagrammissa tägäämällä kuvaan @venner_ruokakassit niin pääsemme ihastelamaan kuvaasi - ja samalla jaat hyvää yhä pidemmälle!

+358 44 988 6181

© Venner Oy 2025

Tietosuoja | Käyttöehdot