Mehukas kasvis wok

Herkullinen ja mehukas wokki kahdesta eri kurpitsasta, nuudeleista ja tuoksuvista mausteista! Resepti on saatu yhteistyössä Kauppahalli24 kanssa.
Maidoton
Munaton
Pähkinätön
Vegaaninen

Valmistusaika: 30 min ((30 min aktiivinen))

Henkilömäärä: 4

Ainekset

0.25 kpl
myskikurpitsasta
0.5 kpl
pieni kesäkurpitsa
50 g
lehtikaalia
3 cm
tuoretta inkivääriä raastettuna
0.5 kpl
tuore chili
0.5 dl
Paahdettua seesamiöljyä
0.5 tl
Himalajansuolaa sekä -pippuria
1 prk
kaurapohjaista “crème fraichea”
0.5 kpl
sitruunan mehu
1 rkl
vaahterasiirappia
1 rkl
basilikapestoa
0.5 pkt
täysjyväwokkinuudeleita

Ohjeet:

Kuori ja pilko myskikurpitsa pienehköiksi kuutioiksi, kesäkurpitsa pitkiksi siivuiksi ja lehtikaali paloiksi.
Kypsennä pannulla tilkassa öljyä ja vettä, kunnes myskikurpitsa pehmenee. Lisää muut vihannekset, mausta ja anna hautua hetken.
Lisää nuudelit, pyöräytä sekaisin. Viimeistele seesamiöljyllä.
Valmista pestokastike: sekoita kaikki raaka-aineet sekaisin, maistele tasapainon löytämiseksi. Anna maustua hetken ennen tarjoilua.

+358 44 988 6181

© Venner Oy 2025

Tietosuoja | Käyttöehdot