KOKATAAN!
1. Lohko sipuli ja kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Kuori punajuuret ja pilko ne peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Revi lehtikaali irti ruodostaan ja lehdet edelleen pienemmiksi paloiksi.
2. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Levitä uunivuoan pohjalle 2 rkl oliiviöljyä. Aseta feta vuoan keskelle ja punajuuret sipuli sekä valkosipuli fetan ympärille. Valuta päälle runsaasti oliiviöljyä. Tiputtele lehtikaali vuokaan viimeisenä ja rouhaise päälle mustapippuria ja suolaa. Paahda noin 30 minuuttia tai kunnes punajuuret ovat pehmenneet.
3. Keitä neljä annosta pastaa paketin ohjeiden mukaisesti.
4. Nosta vuoka uunista. Riko feta ja valkosipulinkynnet haarukkaa apuna käyttäen. Nostele pasta uunivuokaan ja sekoita kaikki hyvin keskenään. Mausta makusi mukaan suolalla ja pippurilla.
LAPSET MUKAAN! Lapset voivat auttaa sipulien kuorimisessa, sekä lehtikaalin repimisessä - isommilta lapsilta onnistuu jo vaikka koko aterian kokkaaminen, ja pöydän kattamiseen voi tietysti osallistua pienemmätkin!