Kokataan!
Aloita valmistamalla kvinoa: lisää kattilaan kvinoa, 4 dl vettä, ripaus suolaa. Anna kiehua 10 minuuttia, ja siirrä sitten sivuun tekeytymään.
Kvinoan valmistuessa pilko sipulit hienoksi, ja pese palsternakka hyvin ja pilko pieniksi paloiksi.
Lisää oliiviöljyä kattilan pohjalle. Kuullota sipuleita muutaman minuutin ajan, kunnes ne ovat selvästi pehmenneet. Lisää palsternakka, ja jatka kuullottamista vielä hetki.
Huuhtele linssit. Lisää linssit ja vesi kattilaan kasvisliemikuution kanssa. Anna kiehua noin viiden minuutin ajan, ja lisää kookosmaito. Hauduta matalalla lämmöllä vielä noin 10 minuuttia, sekoittaen välillä pohjasta saakka.
Kuutio sitten ¼ punakaalista pieniksi palasiksi. Sekoita kvinoan sekaan, ja lisää suolaa tarvittaessa, sekä ripaus öljyä.
Kun linssidahl on valmis, tarkista maku ja lisää haluamiasi mausteita. Viipaloi vielä sitruunaa koristeeksi, viimeistele lehtipersiljan lehdillä, ja nauti!
LAPSET MUKAAN! Tässä reseptissä lapset voivat kuoria sipulit, sekä iästä riippuen, avullasi, hienontaa raaka-aineita. He voivat pestä palsternakan, huuhdella linssit, ja auttaa lisäämään ja mittamaan raaka-aineita kattilaan sekä sekoittamaan kastiketta kanssasi. Pöydän kattamiseen voi osallistua pienemmätkin lapset, ja herkullinen ateria on kiva syödä yhdessä.