Kokataan!
Laita uuni tai grilli lämpiämään 200 asteeseen. Kuori ja hienonna sipulit. Freesaa miedolla lämmöllä hetki pannulla oliiviöljyssä, ja lisää mukaan Elovena Muru Kaurajauhis, ja paista muutaman minuutin ajan.
Lisää mukaan tomaattimurska, kookosmaito sekä kasvisliemikuutio. Sekoita ja anna hautua sen ajan kun siivutat kesäkurpitsat.
Leikkaa pestyt kesäkurpitsat pitkittäin terävällä veitsellä ohuiksi viipaleiksi (varo sormia!). Käytä kesäkurpitsaa lasagnelevyn tavoin uunivuokaan; aloita kesäkurpitsalla, lado päälle kerros kermaisen pehmeää tomaattikastiketta, sitten taas kesäkurpitsaa.
Viimeistele lasagne juustoraasteella, vegaaniseen/maidottomaan ruokavalioon käytä vuustoraastetta, tai jätä kokonaan pois! Paista n. 35 minuutin ajan, kunnes pinta on saanut väriä ja lasagne näyttää herkulliselta!
Vinkki: muita sopivia mausteita ovat jauhettu kurkuma, paprikajauhe, jeera. Lisää ne Kaurajauhiksen paistovaiheessa mukaan, jos niitä käytät.
Lapset mukaan! Lapset voivat kuoria sipulit, ja iästä riippuen auttaa hienontamaan ne. Anna lasten auttaa paistamisessa, ja kastikkeen sekoittamisessa. Lasagnen kokoaminen sopii monen ikäisille, ja kaikki voivat auttaa kattamaan pöydän ennen yhteistä ruokailua. Herkullisia hetkiä!