Kokataan!
1. Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen.
2. Kuori ja viipaloi perunat sekä selleri noin 0,5 cm kiekoiksi. Hienonna myös valkosipulinkynnet.
3. Valmistetaan kastike: Lisää kerma, maito, timjamin- ja rosmariininoksat, hienonnetut valkosipulinkynnet, muskottipähkinä sekä laakerilehdet isoon paistinpannuun ja kypsennä varovasti pienellä tai keskilämmöllä noin 15 minuutin ajan.
4. Siirrä pannu pois hellan päältä ja anna paistoksen vetäytyä noin 15 minuutin ajan, jolloin maito pääse hauduttumaan.
5. Siivilöi maito paistinpannusta olevasta kastikkeesta ja sekoita joukkoon kokojyväsinappi, öljy sekä suolaa ja vähän mustapippuria.
6. Ota esiin uunivuoka ja aseta yksi kerros sellerikiekkoja vuoan pohjalle. Lusikoi hiukan kastiketta päälle. Lisää tämän jälkeen kerros perunakiekkoja ja lusikoi päälle kastiketta. Toista kunnes kaikki selleri- ja perunakiekot ovat vuoassa. Kaada jäljellä oleva kastike päällimmäiseksi ja lisää vielä mustapippuria.
7. Laita vuoka uuniin (laita uunipellin päälle, mikäli kastiketta kuplii yli). Paista uunissa noin 1–1,5 tuntia kunnes pinta on kauniin värinen.