Nopeat pinaattiletut

Pinaattiletut ovat arjen pelastus ja monien lasten suosikki! Taikinaan voit lisätä yrttejä makusi mukaan, ja tarjoilla letut haluamasi lisukkeen kanssa. Testaa yhden banaanin ja pakastepuolukoiden ihanaa jäistä sorbettia lettujen seurana!
Gluteeniton
Maidoton
Pähkinätön

Valmistusaika: 25 min (aktiivinen n. 20 min)

Henkilömäärä: 4

Ainekset

1.5 prk
Foodin kookosmaitoa
2 dl
vettä
4 dl
kaurahiutaleita
4 kpl
kananmunaa
90 g
pinaattia
1 tl
suolaa
1 dl
Foodin oliiviöljyä

Kokataan!

1. Kaada kaurahiutaleet tehosekoittimeen ja sekoita ne tasaiseksi. Siirrä kaurajauho kulhoon odottamaan hetkeksi.
2. Kaada kookosmaito ja vesi (yhteensä 6,5 dl nestettä) ja pinaatti tehosekoittimeen. Soseuta pinaatti hienoksi nesteen joukkoon.
3. Lisää kananmunat ja sekoita.
4. Lisää kaurajauho ja suola, ja sekoita vielä hetki. Annan taikinan turvota hetki.
5. Paista letut haluamasi kokoisiksi ja nauti ne puolukkahillon, puolukoiden tai puolukkabanaanisorbetin kanssa (kts. ohje!).
Lapset mukaan!

Lasten kanssa on kiva paistaa lettuja, ja taikinan sekoittamiseen tehosekoittimessa on helppo osallistaa pienemmätkin!

Vinkki!

Tee 200 g pakastepuolukoita ja yhdestä banaanista “sorbettia” sauvasekoittimella. Lisää banaania jos kaipaat makeampaa sorbettia. Voit lisätä taikinaan yrttejä makusi mukaan. Nam!

+358 44 988 6181

© Venner Oy 2025

Tietosuoja | Käyttöehdot