Kokataan!
LÄMMITÄ uuni 175 asteeseen.
KIEHAUTA kattilassa vesi ja liemikuutiot. Huuhtele kvinoa tiheässä siivilässä ja lisää veteen. Anna kiehua keskilämmöllä sekoittaen n. 10 min. ja siirrä syrjään tekeytymään n. 10 minuutiksi.
HIENONNA valkosipulit sekä kuori ja raasta porkkana. Poista kaalista kanta ja suikaloi se mahdollisimman hienoksi.
KUULLOTA ensin isossa kattilassa valkosipuleita hetken ajan öljyssä miedolla lämmöllä, ja sekoita mukaan Elovena Kaurajauhis. Lisää suolaa ja halutessasi muita mausteita, ja paista n. viiden minuutin ajan sekoitellen.
LISÄÄ mukaan suikaloidut kaalit ja raastettu porkkana, sekä loraus öljyä. Anna hautua miedolla lämmöllä välillä sekoitellen (lisää öljyä tarvittaessa), kunnes kvinoa on valmista. Jos kaalit eivät mahdu kerralla, hauduta ne kahdessa osassa.
LISÄÄ kypsynyt kaali-Kaurajauhispaistos isoon uunivuokaan kvinoan joukkoon ja sekoita hyvin. Mausta mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla ja muilla mausteilla.
ÖLJYÄ iso uunivuoka ja kaada seos siihen. Paista laatikkoa uunissa keskitasolla noin 30–45 minuuttia.
KUN paistos on ihanan mehevää ota se uunista ja tarjoile heti.
HERKULLISIA HETKIÄ!