Kokataan:
Lämmitä uuni 175 asteeseen. Huuhtele kikherneet, ja levitä ne leivinpaperoidulle pellille. Sekoita kikherneisiin mukaan öljyä sekä mausteet. Paahda n. 15-20 minuutin ajan.
Jatka keittämällä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Pastan kiehuessa valmista kastike: hienonna lehtipersilja, valkosipulit sekä feta, ja siirrä hetkeksi sivuun. Sekoita kaikki muut kastikkeen raaka-aineet keskenään, ja lisää lopuksi mukaan hienonnetut raaka-aineet. Säästä osa fetajuustosta koristeluun.
Tarkista maku – halutessasi lisää mausteita tai makeutusta. Tarjoile valmis pasta kastikkeen sekä paahdettujen kikherneiden seurana, ja nauti!
Lapset mukaan! Kikherneiden huuhtelu, maustaminen ja pellille levittäminen, sekä itse kastikkeen sekoittaminen sopii monen ikäisille - aikuisen valvonnassa toki iästä riippuen. Yrtti on kiva repiä pieneksi pienin käsin, ja lopuksi sekoittaa kastike pastaan ja koota annokset!