Kokataan!
1. Huuhtele kikherneet ja pese sitruuna huolellisesti. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita pannulla oliiviöljyssä miedolla lämmöllä noin viiden minuutin ajan.
2. Raasta sitruunan kuori ja purista sen mehu. Lisää kuori, mehu, kikherneet, kasvisliemikuutio sekä oliivit ja muutama ruokalusikallinen nestettä oliivipurkista pannulle. Jos sinulla on hunajaa, lisää muutama ruokalusikallinen myös sitä. Jatka kypsentämistä toiset viisi minuuttia miedolla lämmöllä.
3. Keitä pasta runsaassa suolatussa vedessä paketin ohjeiden mukaisesti.
4. Nostele pasta pannulle. Kaada kookosmaito ja murustele feta joukkoon. Sekoita hyvin ja mausta suolalla ja pippurilla makusi mukaan. Säästä jäljelle jäävä kookosmaito myöhempää käyttöä varten. Avattu pakkaus säilyy jääkaapissa muutaman päivän (tarkista säilyvyys tuotteesta). Kookosmaidon voi myös pakastaa.
5. Viimeistele limonello lehtipersiljasilpulla ja nauti heti!