Ihanat palsternakkalastut

Apua akuuttiin sipsihimoon! Palsternakka on ihana juures, mitä saa kotimaisena ympäri vuoden. Palsternakka sopii ihan kaikkialle, se tuo ihanasti pehmeyttä moniin ruokiin.
Gluteeniton
Maidoton
Munaton
Pähkinätön
Vegaaninen

Valmistusaika: 30 min (aktiivinen noin 10 min.)

Henkilömäärä: 4

Ainekset

3 kpl
palsternakkaa
1 rkl
Foodin kookosöljyä
1 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria
0.5 tl
kurkumaa
0.5 tl
jauhettua juustokuminaa

Kokataan!

1. Aseta uuni lämpiämään kohti 175 astetta.
2. Kuori palsternakat ja tee niistä ohuita siivuja esimerkiksi juustohöylällä tai kuorimaveitsellä. Levitä ohuet lastut leivinpaperoidulle uuninpellille tasaisesti.
3. Sulata kookosöljyä purkissaan kuuman veden alla, valuta tasaisesti lastujen päälle. Ripottele mausteet makusi mukaan.
4. Paista rapeiksi noin 15-20 minuutin ajan. Valmistusaika riippuu siitä, kuinka ohuita olet lastuistasi saanut, joten tarkkaile niitä paistamisen aikana. Lastut ovat valmiita kun ne ovat kullankeltaisia ja reunoiltaan ihanan rapeita.
Kokataan!

Lapset voivat auttaa lastujen levittämisessä sekä maustamisessa. Vanhemmat lapset voivat kuoria ja höylätä sipsit!

+358 44 988 6181

© Venner Oy 2025

Tietosuoja | Käyttöehdot