Käytämme sivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja sinne tallentuva tekstitiedosto, jota voidaan käyttää internet-selaimen ja -palvelimen väliseen yhteydenpidon ohjaamiseen. Evästeiden avulla on mahdollista tallettaa tietoa esim. käyttäjän selaamista internet-sivustoista, jotta sivu ”muistaa” käyttäjän hänen tullessaan sivulle seuraavan kerran. Eväste auttaa internet-sivujen ylläpitäjää tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Käytämme evästeitä myös sivuston sisällä liikkumisen seuraamiseen Google Analyticsilla. Tiedon avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä ja käyttöä. Luethan lisää tietosuojaselosteestamme. Lue lisää

Herkulliset hävikki-kaurarieskat

Nämä herkulliset kaurarieskat syntyvät helposti ravitsevista kaurahiutaleista ja ylijäämäkeitosta! Rieskat sopivat hyvin aterioiden yhteyteen, mutta toimivat myös loistavasti terveellisinä välipaloina.
Maidoton
Pähkinätön

Valmistusaika: 15 min (aktiivinen noin 5 min. )

Henkilömäärä: 4

Ainekset

2 dl
ylijäänyttä keittoa
3 dl
Elovena kaurahiutaleita
1 kpl
kananmuna
0.5 tl
suolaa

Kokataan!

1. Lämmitä uuni 225 asteeseen ja sekoita kaikki raaka-aineet keskenään.
2. Leivitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille. Lisää tarvittaessa kaurahiutaleita niin, että saat taikinan hyvin levitettyä.
3. Tee haarukalla pistoja taikinaan ja halutessasi ”ruudut” voiveitsellä. Paista noin 12 minuuttia.
Lapset mukaan!

Tässä reseptissa lapset voivat tehdä kaiken - sekoittaa raaka-aineet, levittää taikinan ja vahtia, kun rieskat paistuvat!

+358 44 988 6181

© Venner Oy 2025

Tietosuoja | Käyttöehdot