Avun tarve voimistuu - monta tapaa vaikuttaa

Suomessa jo ennen koronaa arvioitiin olevan jopa 120 000 köyhää lasta, ja terveyserot ovat Suomessa – hieman ehkä yllättäen – länsimaiden jyrkimpiä. Pandemian seurauksena ongelmat vähävaraisissa perheissä ovat kärjistyneet. Onneksi tähän ravitsemukselliseen epätasa-arvoon on mahdollista vaikuttaa!

Lue alta miten voitte yrityksenä auttaa kauttamme vähävaraisia perheitä samalla tuoden viestinnässä sosiaalista vastuullisuutta näkyväksi.

Miten yrityksenne voi auttaa kauttamme?

Voimauttavien Venner-ruokalaatikoiden ja -konseptin avulla luot hyvinvointia: yksilön kautta koko yhteiskuntaan. Autatte konkreettisesti ravitsevalla ruoalla ja uusilla opeilla, sekä luotte tulevaisuuden tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa.

Kotiin toimitettava Venner-ruokalaatikkomme sisältää terveellisiä, edullisia & kasviperäisiä raaka-aineita, herkullisia ja helppoja reseptejä 42 ateria-annokseen sekä terveydelle tärkeää D-vitamiinia. Auttamisen mallimme perustuu aktiiviseen toiminnallisen oppimisen malliin. Sitoutuminen parempaan ruokaympäristöön tapahtuu kotona henkilökohtaisten kokeilujen, karttuvien taitojen sekä uusien, yhteisten kokemusten pohjalta. Toimitamme tutkitusti vaikuttavan avun Hope ry:n ja Ensi- ja turvakotien liiton asiakasperheille.

  • Keväällä 2021 lanseeraasimme Keittiökummi -kampanjan, jonka kautta yrityksellänne on mahdollisuus toimia yrityskummeina eli säännöllisenä tukena perheidelle vuoden ajan.

  • Vähävaraisten perheiden tukeminen on aina mahdollista ravitsevilla Venner-ruokalaatikoilla myös kampanjan ulkopuolella kerta-avustuksena tai omaan liiketoimintaan sidottuna mallina.

  • Vennerin sesonkiruokalaatikoita on mahdollista ostaa myös sidosryhmien hyvinvoinnin tueksi – ja autatte samalla!

KEITTIÖKUMMIKSI?

Lähtekää mukaan Keittiökummiksi ja takaatte kuukausittaisen avun valitulle määrälle apua tarvitsevia perheitä. Autettavat perheet löytyvät Ensi- ja turvakotien liiton yhdistysten kautta ja apunne auttaa perheitä uudenlaisen arjen rakentamisessa, juuri kun perheet tarvitsevat eniten apua.

Mitä mahdollistatte?

  • Kuukausittainen tuki valitsemallanne määrälle perheitä ravitsevalla ruokalaatikolla ja uusilla opeilla vuoden ajan.

Mitä saatte?

  • Käyttöoikeuksia Vennerin Keittiössä -palveluun vuoden ajaksi (normaali hinta 9,90€/kk) suhteessa ostettujen laatikoiden määrään.
  • Kampanjan somemateriaalit, jolla teette tukenne näkyväksi.
  • Riippuen tuettuen perheiden määrästä myös Venner -kangaskassit ja reseptivihot henkilöstölle. Jätäthän yhteystietosi, niin kerromme lisää.

Tai jätäthän alle yhteystietosi niin olemme yhteydessä. Tervetuloa Vennerin joukkoihin! Teitä tarvitaan.

+358 44 988 6181

© Venner Oy 2024

Tietosuoja | Käyttöehdot