Avun tarve voimistuu - monta tapaa vaikuttaa

Suomessa jo ennen koronaa arvioitiin olevan jopa 120 000 köyhää lasta, ja terveyserot ovat Suomessa – hieman ehkä yllättäen – länsimaiden jyrkimpiä. Pandemian seurauksena ongelmat vähävaraisissa perheissä ovat kärjistyneet. Jokaiselle lapselle lounas -kampanjan kautta autoimme viime kevään ja syksyn aikana teidän avullanne arviolta 20 000 lasta. Nyt pandemian pitkittyessä avun tarve on valitettavasti edelleen korostunut.

Miten yrityksenne voi auttaa kauttamme?

Voimauttavien Venner-ruokalaatikoiden ja -konseptin avulla luot hyvinvointia: yksilön kautta koko yhteiskuntaan. Autatte konkreettisesti ravitsevalla ruoalla ja uusilla opeilla, sekä luotte tulevaisuuden tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa.

Toimitamme tutkitusti vaikuttavan avun Hope ry:n ja Ensi- ja turvakotien liiton asiakasperheille.

  • Keväällä 2021 lanseeraamme kaksi uutta merkityksellistä kampanjaa. -Keittiökaveri- ja Kesäkaveri-kampanjoiden kautta yrityksellänne on mahdollisuus toimia yrityskummeina ruoka-apua tarvitseville vähävaraisille perheille joko kuukausittain vuoden ympäri tai haastavien kesäkuukausien ajan.

  • Vähävaraisten perheiden tukeminen on aina mahdollista ravitsevilla Venner-ruokalaatikoilla myös kampanjan ulkopuolella kerta-avustuksena.

  • Vennerin sesonkiruokalaatikoita on mahdollista ostaa myös sidosryhmien hyvinvoinnin tueksi – ja autatte samalla!

KEITTIÖKUMMIKSI?

Lähtekää mukaan Keittiökummiksi ja takaatte kuukausittaisen avun valitulle määrälle apua tarvitsevia perheitä. Autettavat perheet löytyvät Ensi- ja turvakotien liiton yhdistysten kautta ja apunne auttaa perheitä uudenlaisen arjen rakentamisessa, juuri kun perheet tarvitsevat eniten apua.

Mitä mahdollistatte?

  • Kuukausittainen tuki valitsemallanne määrälle perheitä ravitsevalla ruokalaatikolla ja uusilla opeilla vuoden ajan.

Mitä saatte?

  • Käyttöoikeuksia Vennerin Keittiössä -palveluun vuoden ajaksi (normaali hinta 9,90€/kk) suhteessa ostettujen laatikoiden määrään.
  • Kampanjan somemateriaalit, jolla teette tukenne näkyväksi.
  • Riippuen tuettuen perheiden määrästä myös Venner -kangaskassit ja reseptivihot henkilöstölle. Jätäthän yhteystietosi, niin kerromme lisää.

KESÄKAVERIKSI?

Kesällä avun tarve kasvaa. Vapaa ajan lisääntyessä myös vapaa-ajan kustannukset kasvavat. Kesällä monet järjestötoimijat ovat suljettuna, eikä puistoruokailuja useassa kunnassa järjestetä. Kun ruoka on koko viikoksi turvattu, jää perheelle myös resursseja kesälomatekemiseen. Kesäkaveri-kampanjan avulla mahdollistatte vaikeiden kesäkuukausien ajaksi.

Mitä mahdollistatte?

  • Kuukausittainen tuki hankalien kesäkuukausien kesäkuu-elokuu ajan valitsemalle määrälle vähävaraisia perheitä

Mitä saatte?

  • Käyttöoikeuksia Vennerin Keittiössä -palveluun vuoden ajaksi (normaali hinta 9,90€/kk) suhteessa ostettujen laatikoiden määrään.
  • Kampanjan somemateriaalit, jolla teette tukenne näkyväksi.

Yritysyhteistöistä vastaava Janni on suoraan puhelun ja mailin päässä - Jutellaan lisää juuri teille sopivasta auttamisen tavasta ja laajuudesta!

📞 +35841 313 9498 📩 janni@venner.fi

Tai jätäthän alle yhteystietosi niin olemme yhteydessä. Tervetuloa Vennerin joukkoihin! Teitä tarvitaan.


KYSY, ANNA PALAUTETTA TAI JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ


Anna sähköpostiosoitteesi, jos haluat, että palaamme asiaan. Muuten voit jättää tämän kentän tyhjäksi.

TILAA VENNERIN UUTISKIRJEVenner-logo

JOTTA YHDENKÄÄN LAPSEN

VATSA EI KURNISI

© Venner Oy 2021

Tietosuoja | Käyttöehdot