ANNA MERKITYKSELLINEN LAHJA: RAVITSEVAA RUOKAA SITÄ TARVITSEVALLE

Tiesitkö, että jo ennen koronakriisiä joka kymmenes suomalaislapsi oli vähävarainen? Lapsiköyhyys on lisääntymässä ja se on Suomessa suuri haaste. Etenkin jouluna perheen taloudellinen niukkuus kirpaisee erityisen ikävästi. Tänä vuonna lahjaksi toivotaan aiempaa useammin ruokaa, sillä monet perheet ovat hyvin tukalassa tilanteessa. Näin perheillä vapautuu resursseja joulun viettoon, kun arkiruokailua on turvattu.

Vennerin kautta yrityksenne voi helposti tulla mukaan auttamaan vähävaraisia lapsiperheitä ravitsevien Venner-ruokalaatikoiden (90€/kpl, sis. alv 14%) muodossa. Samalla kun autatte vähävaraisia perheitä, saatte itsekin digitaalisen lahjan, joka tuottaa hyvinvointia myös henkilöstöllenne tai sidosryhmillenne!

Venner tarjoaa vastuullisen ja monella tavalla ilahduttavan vaihtoehdon perinteisen joululahjan sijaan!

Yrityksenne saa mahdollisuuden auttaa konkreettisesti ja läpinäkyvästi. Apumme on tutkitusti vaikuttavaa, ja Venner-ruokalaatikko tarjoaa perheille paitsi ravitsevaa ruokaa, myös uusia oppeja ja yhdessä kokkailun ilon. Ostaessanne apua tarvitsevalle perheelle lähetettäviä Venner-ruokalaatikoita, saatte meiltä:

 • Tyylikkään sähköisen joulukortin, joulutervehdyksenä merkityksellisestä lahjasta
 • Käyttöoikeuksia Vennerin Keittiössä -palveluun vuoden ajaksi (normaali hinta 9,90€/kk) digitaalisena lahjakorttina henkilöstöllesi tai sidosryhmillesi
 • Sosiaalisen median materiaaleja
 • Vennerin jouluisen e-reseptiikan

Käyttöoikeus Vennerin Keittiössä -palveluun

Vennerin Keittiössä on yli sadan kasvisreseptin ja lukuisten kokkivideoiden viikoittain päivittyvä palvelu, joka inspiroi kokkailemaan ravitsevan kasvisruoan maailmaan! Ostamalla ruokalaatikkoja (90€/kpl, sis. alv 14%) apua tarvitseville perheille tarjoamme yrityksellenne käyttöoikeuksia palveluumme. Näin voit antaa lahjaksi hyvinvointia autettavan perheen lisäksi myös henkilöstöllesi tai sidosryhmillesi. Syö ja tee hyvää - Vennerin Keittiössä.

Joskus vastaan tulee haasteellisia elämäntilanteita ja päivät saattavat täyttyä valtavasta stressistä, miten pärjätä taloudellisesti. Vennerin ruokakassi oli ihana yllätys, joka toi uskoa ihmisyyteen.

Mitä Venner-ruokalaatikko sisältää

Vähävaraisille perheille toimitettava Venner-ruokalaatikko sisältää 7 pääaterian raaka-aineet jopa 6 henkilölle, 2 välipalaa, 1-2kg hedelmiä, Sana-sol D-vitamiinipurkin, oliiviöljyn, kotiintoimituksen, reseptit, ja pääsyn Vennerin Keittiöön.

Ruokalaatikon reseptit ovat:

 • Paahdettu bataattiparsakaalisalaatti
 • Ihana kikhernekeitto
 • Linssibolognese perunamuussilla
 • Maukas kasvisosekeitto
 • Porkkanapihvit kaalisalaatilla
 • Herkullinen herkkusieni-kvinoatto
 • Mehevä kaalilaatikko Kaurajauhiksella
 • Kaura-banaaniletut
 • Oat Flatbread

Miten pääsette mukaan

Mukaan Vennerin jouluun yrityksenne pääsee ostamalla Vennerin ruokalaatikkoja. Me toimitamme herkullisen viikon ruokalaatikon resepteineen apua tarvitsevalle perheelle, ja kiitoksena avustanne saatte sähköpostitse meiltä lahjakortit ja käyttöoikeudet Vennerin Keittiöön sekä muut joulun materiaalit.

Avustettavat perheet löydämme yhteistyössä pääkaupunkiseudun ja Turun Hope Ry:n kanssa.

Viime jouluna mahdollistimme yrityskumppaniemme kanssa 1500 runsasta ruokalaatikkoa resepteineen vähävaraisille perheille. Lämmin kiitos, että autoitte!


KYSY, ANNA PALAUTETTA TAI JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ


Anna sähköpostiosoitteesi, jos haluat, että palaamme asiaan. Muuten voit jättää tämän kentän tyhjäksi.

TILAA VENNERIN UUTISKIRJEVenner-logo

JOTTA YHDENKÄÄN LAPSEN

VATSA EI KURNISI

© Venner Oy 2020

Tietosuoja | Käyttöehdot