Jokaiselle lapselle lounas -kampanja - apua jouluksi!

Jokaiselle lapselle lounas -kampanjassa toimitetaan Venner-ruokalaatikkoja vähävaraisille lapsiperheille koronasta johtuvien vaikeiden olosuhteiden aikana. Kampanja perustettiin keväällä 2020 koulujen siirryttyä etäopetukseen koronapandemian vuoksi ja kampanja toimi kesän alkuun saakka. Keväällä kampanja herätti paljon kiinnostusta ja sai sekä avuntarjoajat että avuntarvitsijat liikkeelle - perheille jaettin 5910 Venner-ruokalaatikkoa. Suurkiitokset kaikille osallistuneille!

Kampanja käynnistynyt uudelleen! Apua joulun helpottamiseksi

Pandemian pitkittyessä, nyt loppuvuonna monen perheen tilanne on taloudellisesti hyvin haastava, ja lähestyvä jouluaika saattaa tuoda stressiä lisäkulujen vuoksi. Tänä vuonna, tukalan tilanteen vuoksi lahjaksi toivotaankin aiempaa useammin ruoka-apua. Jokaiselle lapselle lounas -kampanja haluaa auttaa näitä perheitä, ja tarjota perheille helpotusta arkeen ennen joulua - näin perheille jää aikaisempaa enemmän resursseja omanlaisensa joulun mahdollistamiseen kotona. Kampanjan kautta mahdollistetaan marraskuun ensimmäisten kolmen viikon aikana jopa yhteensä 900 perheelle apua Venner-ruokalaatikon muodossa! Joulun alla jaettaviin Venner-konseptin laatikoihin pyrimme lisäämään mukaan myös jouluisia yllätyksiä, kuten suklaata.

Jokaiselle lapselle lounas -kampanjaa jatkaa nyt sama kokoonpano, joka käynnisti sen keväällä: Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiö Itla, Ensi- ja turvakotien liitto, Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Marttaliitto, Tiina ja Antti Herlinin säätiö sekä Tradeka. Yhteistyössä toimii Arvoliitto. Apua tarvitaan toki lisää ja toivotamme yrityksenne tervetulleeksi mukaan auttamaan kanssamme!

Kenelle ja miten ruokalaatikot jaetaan?

Ruokalaatikoiden toimitus ja jakelu toteutetaan yhteistyössä Ensi- ja turvakotien liiton ja sen jäsenyhteisöjen, Mannerheimin Lastensuojeluliiton, Marttaliiton ja Hope ry:n kanssa. Nämä järjestöt ovat paikantaneet perheet, joille ruokalaatikot toimitetaan. Niillä on olemassa olevat toimintamallit avun tarpeessa olevien perheiden tunnistamiseen ja kokemusta ruoka-avun jakamisesta. Kaikki järjestöt noudattavat yhteisiä kriteereitä avunsaajien valinnassa: vähävaraisuus, haasteellinen elämäntilanne ja kasautuneet ongelmat, joiden vuoksi perheen voimavarat ovat vähissä, työttömyys tai työttömyyden uhka.

Kampanjan aikana meillä on valmius toimittaa ruokalaatikkoja isoimpiin kaupunkeihin Suomessa joko suoraan kotiovelle tai muutoin yhteistyökumppaneiden kanssa sovittavalla tavalla. Näiden järjestöjen jo paikantamien perheiden lisäksi emme voi valitettavasti vastata muihin yksittäisiin pyyntöihin.

Miten yrityksenne voi tulla mukaan?

Vennerin kautta yrityksenne voi helposti tulla mukaan kampanjaamme auttamaan vähävaraisia lapsiperheitä ravitsevien Venner-ruokalaatikoiden (90€/kpl, sis. alv 14%) muodossa. Voitte ostaa meiltä 5 tai 10 Venner-ruokalaatikkoa, tai sopia kanssamme suoraan suuremmasta määrästä. Samalla kun autatte vähävaraisia perheitä, saatte itsekin digitaalisen lahjan, joka tuottaa hyvinvointia myös henkilöstöllenne tai sidosryhmillenne!

Kampanja tarjoaa vastuullisen ja monella tavalla ilahduttavan vaihtoehdon perinteisen joululahjan sijaan!

Kampanjamme kautta yrityksenne saa mahdollisuuden auttaa konkreettisesti ja läpinäkyvästi. Apumme on tutkitusti vaikuttavaa, ja Venner-ruokalaatikko tarjoaa perheille paitsi ravitsevaa ruokaa, myös uusia oppeja ja yhdessä kokkailun ilon. Ostaessanne apua tarvitsevalle perheelle lähetettäviä Venner-ruokalaatikoita, saatte meiltä:

 • Tyylikkään sähköisen joulukortin, joulutervehdyksenä merkityksellisestä lahjasta
 • Käyttöoikeuksia Vennerin Keittiössä -palveluun vuoden ajaksi (normaali hinta 9,90€/kk) digitaalisena lahjakorttina henkilöstöllesi tai sidosryhmillesi
 • Sosiaalisen median materiaaleja
 • Vennerin e-reseptiikan

Käyttöoikeus Vennerin Keittiössä -palveluun

Vennerin Keittiössä on yli sadan kasvisreseptin ja lukuisten kokkivideoiden viikoittain päivittyvä palvelu, joka inspiroi kokkailemaan ravitsevan kasvisruoan maailmaan! Ostamalla ruokalaatikkoja (90€/kpl, sis. alv 14%) apua tarvitseville perheille tarjoamme yrityksellenne vastaavan määrän käyttöoikeuksia palveluumme. Näin voit antaa lahjaksi hyvinvointia autettavan perheen lisäksi myös henkilöstöllesi tai sidosryhmillesi. Syö ja tee hyvää - Vennerin Keittiössä.

Joskus vastaan tulee haasteellisia elämäntilanteita ja päivät saattavat täyttyä valtavasta stressistä, miten pärjätä taloudellisesti. Vennerin ruokakassi oli ihana yllätys, joka toi uskoa ihmisyyteen.

Mitä perheille toimitettava Venner-ruokalaatikko sisältää

Vähävaraisille perheille toimitettava Venner-ruokalaatikko sisältää 7 pääaterian raaka-aineet jopa 6 henkilölle, 2 välipalaa, 1-2kg hedelmiä, Sana-sol D-vitamiinipurkin, oliiviöljyn, kotiintoimituksen, reseptit, ja pääsyn Vennerin Keittiöön.

Ruokalaatikon reseptit ovat:

 • Paahdettu bataattiparsakaalisalaatti
 • Ihana kikhernekeitto
 • Linssibolognese perunamuussilla
 • Maukas kasvisosekeitto
 • Porkkanapihvit kaalisalaatilla
 • Herkullinen herkkusieni-kvinoatto
 • Mehevä kaalilaatikko Kaurajauhiksella
 • Kaura-banaaniletut
 • Oat Flatbread

Miten pääsette mukaan

Mukaan kampanjaan yrityksenne pääsee ostamalla Vennerin ruokalaatikkoja. Me toimitamme herkullisen viikon ruokalaatikon resepteineen apua tarvitsevalle perheelle, ja kiitoksena avustanne saatte sähköpostitse meiltä lahjakortit ja käyttöoikeudet Vennerin Keittiöön sekä muut joulun materiaalit.

Kevään kampanjassa mahdollistimme yksityisten auttajien sekä säätiö- ja yrityskumppaniemme kanssa 5910 runsasta ruokalaatikkoa resepteineen vähävaraisille perheille - tämä tarkoittaa jopa 248 220 ruoka-annosta. Lämmin kiitos, että autoitte!


KYSY, ANNA PALAUTETTA TAI JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ


Anna sähköpostiosoitteesi, jos haluat, että palaamme asiaan. Muuten voit jättää tämän kentän tyhjäksi.

TILAA VENNERIN UUTISKIRJEVenner-logo

JOTTA YHDENKÄÄN LAPSEN

VATSA EI KURNISI

© Venner Oy 2020

Tietosuoja | Käyttöehdot