Vegemi -puuhakirja ilahduttaa lapsiperheitä Suur-Seudun Osuuskaupan alueella vapusta lähtien

26.04.2023

Vegemi -puuhakirja on täällä

Vennerin sekä Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n innovatiivinen yhteistyö ruokakasvatuksen ympärillä jatkuu!

Jo viime elokuusta lähtien yhteistyö on tuonut ruokakasvatuksen kaikkien ulottuville, osaksi myymäläkokemusta Vegemi-sovelluksen avulla. SSO haluaa varmistaa, että alueensa lapsiperheet inspiroituvat pitämään huolta itsestään kasvisten kautta.


2S8A4515

Veloitukseton Vegemi -puuhakirja on suunnattu perheen pienimmille

Seuraavaksi yhteistyö mahdollistaa alueen lapsiperheille iloa ja inspiraatiota kasviksista Vegemi-puuhakirjan muodossa. Yli 3-vuotiaille lapsille suunnattu puuhakirja sisältää paljon puuhasteltavaa ja kivaa tekemistä perheen pienimmille. Vegemi-puuhakirjan ovat mahdollistaneet Suur-Seudun Osuuskaupan lisäksi Champ, Myllärin sekä Venner, ja kiitos heidän tämä värityskirja on veloitukseton!

“On mahtavaa jos saamme lapset innostumaan kasviksista ja syömään porkkanan verran terveellisemmin. Se jos mikä on pieni hyvä teko omalle terveydelle ja sijoitus pitkälle tulevaisuuteen, sanoo Anu Karppinen asiakkuus- ja viestintäpäällikkö SSO:lta.


Puuhakirjassa seikkaileva hyvä vatsabakteeri Vegemi kerää kasviksista supervoimia arjen seikkailuihin. Supervoimat on luotu kasvisten sisältämistä vitamiineista sekä kuiduista, hyväksyttyjen terveysväitteiden pohjalta – esimerkiksi porkkanasta Vegemi saa supernäön, kun taas ihmiselle porkkanan sisältämä A-vitamiini on olennainen silmien terveyden kannalta.

“Vegemi opettaa leikin ja pelillistämisen keinoin että sillä mitä syömme on suora vaikutus sekä kehoomme että mikrobiomiimme. Ruoka ei ole vain energiaa vaan suora keino vaikuttaa siihen kuinka hyvin voimme tänään ja tulevaisuudessa. Vegemi on loistava keino viedä tätä ymmärrystä lapsille, kertoo Tuulia Järvinen Venneriltä.

Nouda oma Vegemi-puuhakirja vappuna SSO:n ABC-liikennemyymälöistä

Nyt myös sinulla on mahdollisuus noutaa inspiroiva Vegemi-puuhakirja perheellesi!

Jaamme vappuna 1.5. SSO:n ABC-liikennemyymälöistä (Piihovi, Lohja, Perniö tai Masuuni Karkkila) noutopöydästä ruokaileville lapsille Vegemi-puuhakirjan veloituksetta! Puuhakirjoja on rajoitettu erä.+358 44 988 6181

© Venner Oy 2023

Tietosuoja | Käyttöehdot