Venneristä

Me Vennerillä haluamme luoda parempaa huomista ihan jokaiselle. Siksi jokainen tuotteemme mahdollistaa ravitsevaa ruokaa ja herkullisia makuja niin sinulle ja vähävaraisille perheille. Tilaa ravitsevat ja kauden mukaiset ruokalaatikkomme itsellesi tai suoraan vähävaraiselle perheelle.

Laatikkomme sisältävät laadukkaat raaka-aineet reseptien ja reseptivideoiden kera. Löydät myös viikottain uusia reseptejä kasvisreseptipalvelustamme Vennerin Keittiöstä, jonka tuotot menevät suoraan vähävaraisten perheiden tukemiseen.

Innosta perheen pienempiä rouskuttelemaan enemmän kasviksia maksuttomalla Vegemi -sovelluksellamme. Vegemi on pienen pieni masubakteeri ja kaikkien kasvisten suurrouskuttelija sekä innokas seikkailija! Taio lasten kanssa kasvisten supervoimat esiin!

Pääset helposti vegeän ja herkullisen elämän alkuun Vegentäjä-kirjamme avulla. Kirjasta saat inspiroivia kokkailuvinkkejä terveelliseen, ympäristöystävälliseen ja taloudelliseen syömiseen.

Yrityskumppani, tue vähävaraisia perheitä monipuolisella ja uutta opettavalla ruoka-avulla. Voit myös tilata ravitsevia kasvisruokalaatikoita resepteineen sekä videoineen henkilöstöllenne hyvinvoinnin tueksi. Meiltä myös herkullinen ja hyvää tekevä taatelikakkuleivontaboksi joululahjaksi. Jokainen tuotteemme mahdollistaa vaikuttavaa ruoka-apua vähävaraisille perheille Suomessa.

Tervetuloa Vennerin hyvää tekevään joulukauppaan!

Meidän kauttamme löydät vastuulliset ja hyvää tekevät joululahjat läheisellesi tai yrityksellesi. Anna lahjaksi inspiroivia, iloisia ja yhteisiä kokkailu- tai leivontahetkiä kotiin! Ostamalla Venner-tuotteita mahdollistat samalla vaikuttavaa ruoka-apua vähävaraisille perheille Suomessa.

Kurkkaa vaihtoehdot joulukaupastamme. Tervetuloa Vennerin joukkoihin mahdollistamaan, että ravitseva ruoka kuuluu kaikille.

SinulleYrityksille

Sesonkiruokalaatikko ja työhyvinvointi

Ravitseva ruoka on tärkeä osa työhyvinvointia ja jaksamista. Vennerin kotiin toimitettava Sesonkiruokalaatikko on helppo tapa piristää arkea, mahdollistaa organisaation ravitseva ruokailu sekä terveyttä tukevat ilmastoystävälliset ruokataidot.

Sesonkiruokalaatikolla edistätte sekä ruokalaatikon saajan hyvinvointia, että autatte vähävaraisia perheitä, samanaikaisesti. Jokaista ostettua Sesonkiruokalaatikkoa kohden mahdollistatte kolme ateriaa vähävaraisille perheille lähetettäviin Venner-ruokalaatikoihin!

Lue lisää

Venner mediassa:

Usein kysyttyä Venneristä


KYSY, ANNA PALAUTETTA TAI JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ


Anna sähköpostiosoitteesi, jos haluat, että palaamme asiaan. Muuten voit jättää tämän kentän tyhjäksi.

TILAA VENNERIN UUTISKIRJE+358 44 988 6181

© Venner Oy 2022

Tietosuoja | Käyttöehdot